Vizioneaza seriale turcesti de calitate pe RomaSeriale

Vizioneaza seriale online excelente pe romaseriale.net? Vacanța Mare: Serialul de comedie a fost difuzat de către postul PRO TV începând cu anul 1999, până în anul 2007. Vacanța Mare a fost un grup umoristic românesc, format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Serialul a fost difuzat la ore de maximă audiență la sfârșit de săptămână. A rivalizat cu serialul Divertis, difuzat de postul de televiziune Antena 1, pe același tronson orar. Fiecare episod al serialului dura 60 de minute, fiind împărțit în două segmente. Primul segment a cuprins mai multe formate, sub diverse titluri ca ”Râdeți cu oameni ca noi”, ”Spectacol Vacanța Mare”, ”Vacanța Mare laiv”, ”Garcea”, ”Stăpânii manelelor” (o copie adaptată a serialului Mica Britanie produs de BBC) etc. Cea de-a doua jumătate a fost rezervată segmentului ”Leana și Costel”, acțiunea petrecându-se în satul Sadova, cu excepția sezonului în care ”Leana și Costel la oraș” se desfășoară în București. Între anii 2001-2002, serialul avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. La începutul anului 2007, Vacanța Mare s-a mutat de la Pro TV la Kanal D. Prima de instalare a fost de 300.000 de euro, dar contractul a încetat în aprilie 2009. Televiziunea mai difuzează, ocazional, episoadele filmate.

De îndată ce Tansel a fost informat că Eufratul a supraviețuit, el a decis să joace ultimul său atu și a conceput un plan de a trage atât Eufrat, cât și Suna în Inimi. El este hotărât să-i facă pe amândoi să guste durerea pe care i-au provocat-o, rana din inima lui. Mai întâi va ucide soarele și apoi Kerem. Pentru prima dată, el ia arma în propriile mâini și se strecoară lângă Sun și Kerem pentru a se răzbuna cu propriile sale mâini. Inamicul Turciei trăiește mai ales în interiorul granițelor Turciei. Un grup de oameni care sunt dispuși să se sacrifice pentru eliminarea dușmanilor interiori și exteriori ai Turciei. Vezi mai multe detalii vizitand acest website Clicksud.

Lacrimi de iubire: Este un serial TV din România ce a debutat pe data de 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost realizate la studiourile MediaPro Pictures Buftea sub bagheta deja celebrei Ruxandra Ion și a lui Iura Luncașu. ”Lacrimi de iubire” a fost difuzat timp de 8 luni, având în total un număr de 200 de episoade. Fiecare episod are o durată de 45-55 de minute. În vara anului 2006 a fost produs și un film cu același nume. Succesul telenovelei a ajuns și în țări precum Bosnia și Muntenegru, Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan. Tema muzicală principală se numește „Lacrimi de Iubire”. La final se cântă „Doar Tu”, ambele piese fiind cântate de Adela Popescu și se regăsesc pe albumul ”Lacrimi de iubire”. Printre numele grele din distribuție se numără actorii Adela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Mihaela Bărluțiu. Acțiunea principală se concentrează asupra familiei Varlam, una dintre cele mai bogate din România.

Lale este un pediatru care duce o viață fericită împreună cu soția sa Ege, care are două fiice și un scriitor. Dar într-o zi, o amețeală bruscă va fi, de asemenea, declanșatorul vestilor proaste. Neurochirurgul spitalului de care se ocupă îl examinează pe Ateș, Tulip află că are o urină mortală în creier. Mai mult decât atât, boala este periculoasă și nu a avut mulți ani să-și petreacă cu familia. Zeynep, pe de altă parte, este o profesoară de grădiniță care iubește foarte mult copiii, dar nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni pe care a experimentat-o. Chiar dacă dorea să fie mamă, nu a reușit să rămână însărcinată, așa că sa întors de la marginea căsătoriei și a experimentat procese traumatice. Acum, boala pe care o întâmpină Tulip va fi un test dur pentru ea și familia ei, precum și pentru Fez și Zeynep…

Batu primește, de asemenea, acceptul de la o universitate din Istanbul, dar spune că nu ar putea merge la Istanbul din cauza lipsei de bani. Acești doi tineri decid să găsească fericirea, oricât de greu ar fi și decid să fugă împreună la Istanbul. Pe drum, Batu trebuie să o lase pe Kumsal în urmă fără să spună nimic pentru că trebuie să scape de bărbații care îl urmăresc. Din moment ce Kumsal nu știe ce se întâmplă, ea presupune doar că a fost înșelată de Batu. La scurt timp, Kumsal se intalneste din nou cu Batu la Istanbul. Problemele apar pe măsură ce realizează diferențele dintre bani și lumea reală și în curând învață ce este iubirea. In serialul Numele fericirii joaca actorii: Dilara Aksüyek, Begüm Atak, Zeynep Bastik Asli Bekiroglu, Fatih Dönmez, Ezgi Eyüboglu, Orçun Iynemli, Yagmur Kasifoglu Yagiz Can Konyali, Ceyhun Mergiroglu, Onur Alp Sancaktar, Kaan Yildirim, Kaan Çakir. Vezi mai multe detalii pe acest site Seriale Online.