Professionel tomrerfirma i Kobenhavn i dag?

Høj kvalitet tømrerfirma i København lige nu? Skal vi hjælpe dig med at finde materialer? Om du skal i gang med at have lavet en terrasse, skiftet gulvet eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne med at finde materialer til det. Vi rådgiver dig også gerne ud fra de detaljer, du har oplyst os, sådan så du kan få det bedste mulige udgangspunkt. Vi går selv højt op i kvalitet og hjælper dig derfor gerne med at finde de rette materialer. Vi gør naturligvis også vores bedste for at gøre det til den skarpeste pris. Find ekstra information at Tømrerfirma.

Skal du derfor i gang med en renovering eller totalentreprise i forbindelse med en tilbygning, kan vi sørge for at finde de rette håndværkere til opgaven. Du behøver samtidig kun have kontakt med os, da vi tager os af koordineringen med de andre faggrupper. Du kan trygt vælge os som tømrerfirma til sådan en type af opgave, da vi lægger meget stor vægt på at have en god dialog. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen. Kontakt os meget gerne, hvis du har et større byggeprojekt, som du ønsker vores hjælp til.

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering. Hvad tilbyder vi? Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

Vi har flere års erfaring med opsætning af skillevægge hos private og erhverv både indendørs og udendørs og har derfor den viden og ekspertise, der skal til for at gøre dit projekt pænt og lige efter dine ønsker. Vi rådgiver altid vores kunder for at levere det bedst mulige resultat. Vi har desuden pris garanti, så du får mest muligt for pengene. Hvorfor lave en skillevæg? Med vores mange år i branchen har vi efterhånden erfaret, at der kan være mange grunde til at få lavet en skillevæg. En skillevæg er blandt andet en god ide, når: Du gerne vil lave rumopdeling Du gerne vil have lavet et ekstra værelse Du gerne vil spare penge på at sætte en ny væg op.

Får jeg et skriftligt tilbud? Vi sender dig et skriftlig tilbud på mail, maks syv dage efter besigtigelsen. Tilbuddet Efter besigtigelsen afgiver vi et tilbud, hvor vi bestræber os på at have det samlede tilbud klar inden for 14 dage. I tilbudsfasen går vi efter at lave så præcis en tilbudspris som muligt. Du kan selv sætte fart i processen ved at have forberedt dig – fx fået udfærdiget relevante tegninger hos en arkitekt eller fået en ingeniør til at foretage eventuelle beregninger (hvis der skal flyttes vægge).

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Se ekstra information på jacobsen-byg.dk.