Dominare București

Dominare Sibiu? Stabilește limite sănătoase – chiar înainte de a te întâlni: este firesc să flirtezi prin mesaje și conversații în etapele inițiale ale întâlnirilor. La urma urmei, urmărești o conexiune romantică! Cu toate acestea, dacă întâlnirea dvs. depășește granițele și vă face să vă simțiți inconfortabil, anunțați-i imediat. De exemplu, dacă fac un avans care pare prea devreme, exprimă-ți sentimentele: „Asta mă face să mă simt inconfortabil, am putea face un pas înapoi, te rog?” Vezi mai multe informatii vizitand acest website dominare Craiova.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

Există o mulțime de motive pentru care rămânem cu oameni despre care știm că nu sunt buni pentru noi. Poate că sunt o pătură de securitate, poate că suntem singuri sau poate căutăm aprobare externă. Dar indiferent de motivul pentru care persoana greșită este în viața ta, de îndată ce realizezi că nu este cea potrivită pentru tine, acesta ar trebui să fie sfârșitul, nu începutul sfârșitului. Acum, dacă ai un prieten cu beneficii (nu ai sentimente pentru) sau îți place să-i trimiți mesaje de flirt acelui coleg de muncă fierbinte, faci tu, fată. Dar acei oameni la care te duci din singurătate, confort sau nesiguranță? Ei doar te rețin. Află ce meriți, fii sincer cu tine însuți și nu te mulțumi. Sfat bonus: Nu mai urmăriți pe rețelele sociale. Doar fă-o!

Există ceva despre sfârșitul unui an și începutul unuia nou care te inspiră în mod natural să faci un bilanț al vechilor obiceiuri și să începi unele mai inteligente. Acest fenomen bine cercetat se numește „efectul proaspăt început” – reperele, ca un an nou, îi motivează pe oameni să-și stabilească obiective. Dacă scopul tău este să afli cum să găsești dragostea în 2022, am o veste pentru tine: nu trebuie să-ți petreci ore întregi glisând neobosit pe acele aplicații de întâlniri pentru a obține asta fericit pentru totdeauna. De fapt, multe dintre cele mai bune sfaturi de întâlniri pe care le am de oferit nu au nimic de-a face cu căutarea altor persoane singure, ci mai degrabă cu munca pe tine. Cu cât depuneți mai mult timp și efort în examinarea și schimbarea tiparelor care vă țin „blocat”, cu atât este mai probabil să recunoașteți dragostea adevărată cu potențial de durată atunci când o găsiți. Pe scurt, este timpul să ne întoarcem spre interior. Ce neajunsuri te pot împiedica să atragi partenerul pe care ți-l dorești? Ce credințe sau tendințe nesănătoase te conduc către oameni toxici? Cum te poți construi astfel încât să ai încrederea de a merge după ceea ce îți dorești și rezistența de a face față respingerii atunci când nu funcționează?

Motto-ul meu este: primești ceea ce suporti. Așadar, ești dispus să accepți pe cineva care ți se plimbă peste tot, îți nerespectează limitele sau îți ia fără să dea în schimb? Asteapta-te la mai mult. Mai bine, lucrează pentru a crede că meriți mai mult și, astfel, poți trage orice viitor partener la răspundere. Începeți prin a face o listă cu toate abilitățile și calitățile pozitive pe care le puteți aduce la masă într-o relație. Ești un ascultător plin de compasiune? Generos cu timpul tău? Ai un mare simț al umorului? Dacă aveți nevoie, cereți prietenilor părerea lor despre care sunt cele mai mari puncte forte ale tale. Odată ce ți-ai întocmit lista, citește-o în fiecare zi. În cele din urmă, va începe să scadă în sensul că ai multe de oferit într-o relație și, prin urmare, ar trebui să fii doar cu cineva care nu numai că apreciază toate aceste calități, dar are și multe de oferit în schimb.